Spændende filmprogram hos Biocity Aalborg

Biocity Aalborg byder denne uge på et alsidigt program af actionfyldte blockbustere, der garanterer spænding og adrenalinsus fra start til slut. På programmet finder man blandt andet den seneste installering i den populære Fast & Furious-franchise, hvor Dominic Toretto og hans vennekreds igen må tage kampen op mod de kriminelle kræfter. Derudover kan biografgængerne se frem til den spektakulære superhelteepos Avengers: Endgame, der sætter punktum for den ikoniske Avengers-saga. Begge film lover storslåede action-sekkvenser, uventede plot-twist og et hav af eksplosioner – et must-see for alle, der elsker den rene, unadulterede underholdning.

Anmelderroste dramaer

Blandt årets anmelderroste dramaer kan man opleve den prisbelønnede film ‘Druk’ af Thomas Vinterberg. Filmen følger fire lærere, der beslutter at teste teorien om, at mennesket er født med en mindre alkoholpromille. Dramaet har modtaget strålende anmeldelser og er et must-see for alle, der sætter pris på kvalitetsfilm. Derudover kan man se den oscarvindende film ‘Nomadland’ med Frances McDormand i hovedrollen. Filmen følger en kvinde, der beslutter sig for at leve som nomade og rejse rundt i USA efter at have mistet alt. Tjek de nye film hos Biocity Aalborg for at se, hvilke andre anmelderroste dramaer der er på programmet.

Gribende dokumentarer

Biocity Aalborg byder på en række gribende dokumentarfilm, der tager publikum med på en dybtgående rejse ind i vores verden. Blandt de fremhævede film er en, der sætter fokus på den rige kultur og historie i Aalborg. Denne dokumentar giver et unikt indblik i byens udvikling og de mennesker, der har formet den over tid. Besøgende vil uden tvivl blive berørt af de stærke historier, der fortælles på lærredet.

Humoristiske komedier

Biocity Aalborg byder i denne uge på et stærkt udvalg af humoristiske komedier, der garanterer et grin fra start til slut. Blandt højdepunkterne er den kritikerroste film ‘Klovn Forever’, hvor komikerne Frank Hvam og Casper Christensen leverer endnu en omgang vanvittig humor. Derudover kan man glæde sig til den franske komedie ‘Hvad nu hvis…’ – en hjertevarm og lattervækkende fortælling om at turde følge sine drømme. Begge film lover et afbræk fra hverdagens stress og et par timer fyldt med skøn underholdning.

Familievenlige film

Biocity Aalborg har et bredt udvalg af familievenlige film på programmet denne måned. Blandt de populære titler finder man den animerede komedie ‘Familien Addams 2’, hvor den ikoniske familie tager på ferie og kommer ud for en række sjove eventyr. For de lidt yngre seere er der også den nyeste Pixar-film ‘Lightyear’, som fortæller historien om den legendariske rumhelt Buzz Lightyear. Begge film er velegnede til en hyggelig familiebiograf-aften, hvor både børn og voksne kan nyde den gode stemning og de sjove historier på lærredet.

Opsigtsvækkende premierer

Biocity Aalborg byder på en række opsigtsvækkende premierer i denne uge. Blandt de mest ventede film er den oscarvindende instruktør Susanne Biers seneste drama, ‘En skærsommernatsdrøm’, som skildrer et komplekst familiemønster og de følelsesmæssige udfordringer, der opstår, når livet tager en uventet drejning. Derudover kan biografgæsterne se frem til den storslåede science fiction-film ‘Rejsen til Mars’, der udforsker mulighederne for at kolonisere den røde planet. Begge film lover at byde på intense oplevelser, der vil sætte tanker i gang hos publikum.

Særvisninger for filmklubber

Biocity Aalborg tilbyder en række særvisninger, der henvender sig specifikt til filmklubber. Disse visninger giver klubberne mulighed for at opleve sjældne og unikke film, som ellers ikke vises i de almindelige biografprogram. Filmklubber kan kontakte biografen for at høre mere om de aktuelle titler og datoer for disse særlige visninger.

Lækker biografoplevelse

Biocity Aalborg tilbyder en lækker biografoplevelse for alle filmglade gæster. Biografens moderne indretning og komfortable sæder skaber en hyggelig atmosfære, hvor man kan slappe af og nyde den store filmoplevelse. Udvalget af snacks og drikkevarer er alsidigt, så man kan forkæle sig selv med lidt lækkert i pausen. Derudover tilbyder biografen god lyd og billede, som giver en rigtig god filmoplevelse. Uanset om man er til action, drama eller komedie, så kan man forvente en virkelig god biograftur i Biocity Aalborg.

Nyheder og filmtips

Biocity Aalborg har et spændende filmprogram i den kommende uge. Blandt andet kan man opleve den anmelderroste danske film ‘Margrete den Første’, der følger den magtfulde dronning Margrete 1. og hendes forsøg på at samle Norden under én krone. Derudover vises den oscarvindende dokumentarfilm ‘Summer of Soul’, som giver et fascinerende indblik i Harlem Cultural Festivals i 1969. Endelig kan man se den nyeste Marvel-film ‘Thor: Love and Thunder’ med Chris Hemsworth i hovedrollen. Billetter kan købes på Biocity Aalborgs hjemmeside.

Køb billetter online

Biocity Aalborg gør det nemt for dig at købe billetter til filmforestillingerne. Du kan nemt og bekvemt købe dine billetter online via Biocity Aalborgs hjemmeside. Bare vælg den film, du ønsker at se, og følg de simple trin for at gennemføre dit køb. Dine billetter bliver sendt direkte til din e-mail, så du bare skal vise dem frem ved indgangen. Bestil dine billetter i god tid, da de populære forestillinger ofte hurtigt bliver udsolgt.